miercuri, 31 iulie 2013

SĂ CUMPĂRĂM , NIŞTE STATE ! BILL CLINTON , ZIUA JUDECĂŢII ???

                                                   Bine  v-am regăsit, dragii mei !

                                                           31  iulie  2013  dimineata!

Dormeam, după o noapte călduroasaă tare, când, UN GLAS, foarte bucuros, de parca il şi vedeam frecându-şi mâinile, spunea aşa :

                    " DA !  E  TIMPUL  SA MAI CUMPĂRĂM  !
                       SĂ  CUMPĂRĂM , NIŞTE  STATE !
                       UNUL ,CÂTE  UNUL , SĂ  CUMPĂRĂM !
                       SĂ  CUMPĂRAM ,NIŞTE  STATE ! "

Dragii mei, aşa cum ştim cu toţii, oraşul DETROIT, din SUA, supranumit şi  MOTOR CITY, sau MOTOWN, a declarat, intrarea în faliment.
Iar acum, mulţi bogătaşi ai lumii, caută să profite, şi să cumpere pur şi simplu, oraşul cu tot ce este pe el, în el, şi cu toata suflarea omenească.
Veţi vedea că, asemenea orasului DETROIT - SUA, vor mai urma şi altele, deoarece criza economică, financiară, internaţională, se adânceşte de la o zi la alta, şi astfel, cei bogaţi, devin şi mai bogaţi, iar cei săraci, devin.....muritori de foame.
Soluţia ? Doar BUNUL DUMNEZEU şi MĂICUŢA DOMNULUI, ne mai poate salva, de necazurile care apar si se adâncesc, la tot pasul.
                                                  31 August  2013, zori de zi !

Era tare bine si racoare, dupa o noapte sufocanta, si iata că, exact ca la un şoc electric, tresalt de pe pat, şi aud UN GLAS, foarte sigur pe el,care zice aşa :

                              " FACEM  STÂNGA , ŞI  NE  ÎNTÂLNIM , CU  ZIUA  JUDECĂŢII , LUI  BILL CLINTON "!
                                                         Fraţilor !
Ţineţi minte, aceste cuvinte de mai sus.! Veţi auzi de BILL CLINTON, cât de curând , că va avea anumite probleme, în ceea ce îl priveşte personal, sau , ca fost PREŞEDINTE al SUA !
Aceasta, va fi, daca mai era nevoie, încă O DOVADA ,în plus, că, toate câte scriu, sunt de la DUHUL CEL PREA SFÂNT, şi nu de la mine.
De mâine, începe SFÂNTUL POST, AL ADORMIRII MAICII DOMNULUI, UN POST, foarte uşor de ţinut, pentru cine are CREDINŢĂ, şi dragoste, pentru MAICA DOMNULUI, pentru BUNUL DUMNEZEU.
Acest POST, trebuie să-l ţinem, cu dragoste, pentru mântuirea sufletului nostru, pentru ca să , ne apropiem şi mai mult de DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI, prin RUGĂCIUNE curată , şi prin POST.
Cine ţine SFÂNTUL POST, pentru a face cură de slăbire, că tot scrie în calendar , că e POST, îşi atrage asupra sa, mai multă osândă, decât atunci când ar mânca de toate.
POSTUL, trebuie ţinut, cu smerenie, cu dragoste şi din dragoste sufleteasca, şi nu din obligaţie, sau cu un scop ascuns, altul, decât pentru suflet.
                                                              Cu dragoste, Maria

                                  
             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu