duminică, 28 iulie 2013

NOI RESPIRĂM , NU - I AŞA ? AFLAŢI CĂ , ŞI PĂMÂNTUL RESPIRĂ , PRECUM ŞI , NOI RESPIRĂM !

                                                       4  Septembrie  2005, zori !

Dormeam, şi aud brusc GLAS, care spune ceva uimitor, citez :

                     "AŞA  PRECUM , NOI  RESPIRĂM ,
                       AŞA , RESPIRĂ  PĂMÂNTUL , SE SURPĂ "!

Clipă în care , văd cu ochii închişi, cum PĂMÂNTUL , respiră ,pur şi simplu. Aşa cum se mişcă ,pieptul nostru , când respirăm adânc, tot aşa, vedeam cum PĂMÂNTUL , respira, .
Şi a respirat PĂMÂNTUL , de câteva ori, apoi, brusc, PĂMÂNTUL ,.se surpă, se face o groapă mare, chiar în mijlocul străzii.
PĂMÂNTUL, A RESPIRAT ADÂNC, DE CÂTEVA ORI, A OFTAT PĂMÂNTUL, APOI S-A SURPAT, A ÎNGHIŢIT TOT CE ERA PE STRADĂ, ÎN ACEA CLIPĂ, CÂND S-A SURPAT.
Puţin mai târziu, aud un alt GLAS, care spune aşa :

                  " CA  O  ORĂ, DE  RUGĂCIUNE !
                      CIRCA....O  ORĂ  DE  RUGĂCIUNE "!

Clipă în care, văd cu ochii închişi, O MÂNĂ DREAPTĂ, cu veşmânt grena, O MÂNĂ, ce iese din PĂMÂNT.
MÂNA ,SCOATE  DIN  PĂMÂNT, scoate la iveală, UN CER de foc, un CER roşu, precum JARUL din soba încinsă ! MÂNA , ţinea în palma ei, o bucată din CERUL de FOC, care era sub PĂMÂNT.
Deci,  precum vedem noi, CERUL albastru, deasupra noastra, asa vedeam eu, UN CER DE FOC, sub PĂMÂNT, din care MÂNA cu veşminte grena, a rupt o bucată din CERUL DE FOC, şi l-a scos la suprafaţă. În clipa următoare, totul a dispărut, aşa precum a apărut.
Dragii mei, după cum constatăm cu toţii , PLANETA, se înroşeşte, la propriu; se înroşeşte din cauza, căldurii de foc, se înroşeşte din pricina oamenilor, care construiesc tot felul de clădiri, fiecare cu rolul ei, care construiesc, centrale nucleare, etc, etc, şi care uită să mai planteze şi câte un copac, sau câte o floare.
                                         Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu