joi, 25 iulie 2013

INIMA DIN AUR, A ÎNCEPUT A BATE, ÎN PIEPTUL, PREA SFINTEI CUVIOASE PARASCHEVA , DE LA IAŞI !

                                                 20  AUGUST  2005 , ora 0,04 !

Ma rugam, şi brusc, ochii mi se închid, fără de voia mea, SFANTA  ICOANA, a CUVIOASEI  PARASCHEVA de la IAŞI, din camera mea, cea la care mă rugam, numai că, în mod real, la SFANTA ICOANA, nu aveam, niciun lănţisor din aur, cu o inimioara de aur în el.
Deci , vedeam SFANTA ICOANĂ, a SFINTEI CUVIOASE PARASCHEVA, aşa cum era, şi în plus, vedeam la gâtul , PREA CUVIOASEI, un lănţişor din aur, apărut din senin, şi prins de lănţişor, era o inimioară din aur, care se lipise, exact de pieptul CUVIOASEI,  şi stătea acolo lipită, de veşmintele Ei, albastre catifelate. Brusc, O MINUNE, se întâmplă ! INIMIOARA de aur, de pe VESMINTELE CUVIOSEI, începe a bate, precum bate, O INIMĂ adevărată.
La vârful INIMII de aur, care bătea ,pe pieptul, PREA CUVIOASEI PARASCHEVA, au început să iese RAZE GALBENE, ORBITOR DE STRALUCITOARE.
Aşa încât, INIMA BĂTEA, şi împrăştia RAZE, ca de Soare, la partea de jos. Multe, şi extrem de ,dese RAZE, care pulsau şi ele, odată cu bătăile inimii.de aur, de pe pieptul, PREA SFINTEI CUVIOASE PARASCHEVA, de la IAŞI.
Şi ca să închei, dragilor, vă voi spune, cum că, există şi alte explicaţii, pentru cei, care nu vor sa audă, citey UN GLAS, din zorii zilei de 29 aug.2005, zori:

                      "CU  ADEVĂRAT , EXISTĂ  EXPLICAŢII ,
                        ŞI  PENTRU  CEI CARE , NU  VOR SĂ AUDĂ "!

Dragii mei, care sunt aceste explicaţii, numai cei în cauză ,le ştiu, şi BUNUL DUMNZEU şi MAICA DOMNULUI.
Noi să fim buni şi milostivi, sa auzim, ceea ce trebuie şi ne este de folos, ca să auzim, şi să vedem ceea ce trebuie văzut şi folositor sufletului.
                                                  Cu preţuire şi dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu