joi, 11 iulie 2013

CE VREI HRISTOASE ? VREI RĂZBOI ? TUNELUL DE LUMINĂ , ŞI IISUS HRISTOS , DOMNUL ŞI MÂNTUITORUL NOSTRU !

                                                             Bine v-am regăsit, dragii mei ,

De multe ori, am auzit, ca în anumite momente, ale vietii noastre, ale vieţii, celor suferinzi, trec in lume vesnica, printr-un TUNEL de LUMINĂ, si când trec prin el, cu viteza gândului, şi ajung la capătul lui, sunt întorşi din drum, de un GLAS, care le spune că, încă nu a venit momentul, şi că trebuie să se intoarcă în lume.
Iata dragii mei, ce se întâmplă cu acest TUNEL de LUMINĂ, cine ne întâmpină la guira tunelului, cine a mai coborât în adâncul tunelului; voi relata mai jos, ADEVĂR din ADEVĂR , trait şi văzut de mine, in 31 iulie 2005, seara !
Deci...................................................31 iulie 2005, ora 17, 17 !
                 Stateam în pat ,cu ochii închişi, când, intr-o clipă, în locul întunericului , văd O GROAPA, mare, rotunda, în Pamant, precum, ar fi gura ,unei fântâni. Aici, chiar la gura, acestui TUNEL, în loc de capac, era O LUMINĂ AURIE , extrem de starlucitoare, orbitor de stralucitoare; ca şi cum, SOARELE, ar fi coborât ,pe Pământ !
In mijlocul, acestui SOARE, de la gura TUNELULUI, sta CINEVA, ce ţine ,în DREAPTA SA, O SCARA, flexibila, ca si din sfoara împletita ,lucrată, iar în MÂNA SA ,stângă, ţinea ceva ca un baston, lung cat EL, , şi astfel, ambele MÂINI ale SALE, erau ocupate.
Acest "CINEVA ", avea părul castaniu ,precum castanele coapte, şi inelat, şi lung,până pe umeri.
OCHII LUI, erau stralucitori, ca doua stele, de albastru CERULUI SENIN, CHIPUL LUI, stralucea de LUMINĂ.,,iar barba lui, nu era nici mare şi nici mică, şi avea culoarea părului SĂU, inelat.
La FAŢĂ., era foarte tras, slab chiar, dar LUMINA ,de pe FAŢA SA, stralucea precum, SOARELE , de sub picioarele SALE, prea sfinte, de la gura TUNELULUI.
IISUS, se sprijinea bine,  în acel baston, din MÂNA SA stangă, iar cu dreapta SA, împingea în sus, SCARA, ca din sfoara împletită, ca pentru, a o scoate de-acolo.
Dincolo, de SOARELE, de sub picioarele MÂNTUITORLUI, era un întuneric , negru, ca un fum negru.
Eu vedeam, si ce era, sub picioarele LUI IISUS, adică , sub SOARELE, de sub picioarele SALE, era UN TUNEL, negru, fara de capăt, adâncit...pâna la capătul Pâmântului, până la partea opusă. 
IISUS, privea cu ochii LUI, albastri senini, dincolo de SOARELE de sub picioarele SALE, pătrundea întunericul negru,  din TUNELUL, care nu avea mai mult de 1 m, in lăţimea sa.
Vad cum SCARA, din MÂNA STANGĂ, a LUI IISUS, este scoasă afara, trasa mai bine spus, de o forţă nevazută. IISUS, nu mai termina, de a împinge de SCARA, inafara, atât era de lunga ,aceasta SCARA..
MÂNTUITORUL, a ramas, neclintit, la gura TUNELULUI, cu SOARELE , SUB PICIOARELE SALE.,privind ţintă, în inima Pământului, respectiv, a TUNELULULI.,cu ochii LUI albaştri şi cu TRUPUL SĂU, stralucind ca SOARELE , de sub picioarele SALE.
Si aud, GLAS, răutăcios, care întreabă răstit aşa :

                                "CE  VREI  HRISTOASE ?
                                  VREI  RĂZBOI ?
                                  VREI  HRISTOASE  DUMNEZEULE ?
                                  ASTA  VREI  ?
                                  ASTA , O  SĂ  AI "!

Dragii mei, noi sa nu-L judecam pe IISUS, ci trebuie, să ne rugam LUI, cu toata inima, cu tot sufletul si din tot cugetul nostru, sa-i aducem, cuvinte, rupte din inima noastra, si sadite in sufletul nostru,apoi, culese, si daruite semenilor nostri, ca si ei, să cunoasca, CUVANTUL LUI DUMNEZEU, şi să apuce în viaţă, pe CALEA CEA DREAPTĂ, şi bine plăcută DOMNULUI şi DUMNEZEULUI nostru.
Mai devreme, sau mai târziu, cu totii vom trece prin acel TUNEL, dragilor, aşa că, apropiaţi-vă de IISUS, prin POST şi rugăciune, prin fapte bune, pentru ca, la nevoie, IISUS, sa ne dea si noua SCARA, ca sa trecem prin tunelul întunecos, şi să ajungem , la LUMINA cea adevărata, care ne asteaptă, la capătul TUNELULUI, lumină, ca UN RASARIT de SOARE, avand deasupra ei, CERUL SENIN, de albastrul OCHILOR LUI IISUS.
Acest TUNEL, chiar există, şi este sub PĂMÂNTUL, pe care noi , mai locuim......deocamdată.
DUMNEZEU, ne-a promis, UN ALT PĂMÂNT şi UN ALT SOARE, pe care le găsim, la capătul TUNELULUI.!
                                      Cu pretuire si dragoste
                                                                        Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu