luni, 24 iunie 2013

TOATĂ ÎNCHINAREA , LUI !!! COROANA DE STELE, COROANA LUI IISUS ! LUMEA , SE SCHIMBĂ ???

                                                    22 Ianuarie 2013, ora 23, 11 !

Ma rugam, la aceasta ora, singura fiind, in camera mea , si astfel, aud GLAS, din CER, care spune asa:

                               "TOATĂ  ÎNCHINAREA , LUI  !!!

Clipă in care, dragii mei, vad cu ochii închişi, UN CER , de noapte, spre Rasărit, şi pe BOLTA CEREASCA, albastra - violet, catifelata, in loc de LUNĂ şi STELE, pe CER, apare ,cât ai clipi, O COROANA, de STELE aurii, rupte ca din Soare. , STELE mari şi stralucitoare, mai mari decât stelele, pe care le vedem noi, pe CERUL nostru. STELE, ce aveau cu adevarat, o strălucire dumnezeiască, neasemuit de frumoase !
Închipuiţi-vă ,dragii mei, ca priviţi CERUL noaptea, şi nu vedeţi nimic altceva, decât, UN SEMICERC, de STELE stralucitoare, care aveau, exact în mijlocul lor, O STEA, mai mare, ce strălucea ,cât 10 SORI, la un loc. Această STEA, din mijloc, (din frunte),era  în ,ŞAPTE COLŢURI , aşa, ca  la  O COROANĂ ÎMPĂRĂTEASCĂ, unde  ÎMPĂRATUL, era şi este ,IISUS  HRISTOS, DOMNUL şi DUMNEZEUL nostru.
LUI, şi numai LUI, trebuie sa ne închinăm, şi sa-I , aducem, cinste, slava si închinăciune !
MAICII SALE, PURUREA ,PREA CURATA,FECIOARA MARIA, care ne acoperă , cu PREA SFÂNT ACOPERĂMÂNTUL EI, cu MILA şi DRAGOSTEA SA, cu RUGACIUNILE EI, către PREA SCUMP FIUL SĂU, şi MÂNTUITORUL sufletelor noastre.
Puţin mai târziu, aud GLAS, temător, care întreabă aşa :

                          "LUMEA  SE  SCHIMBĂ ???"

Da, dragii mei,  LUMEA  SE SCHIMBA ! Se schimba, in rău, nu în bine ! LUMEA, a uitat de DUMNEZEU, şi de toate cele sfinte.
LUMEA de azi, a devenit egoistă, dornică de înnavuţire, fară milă, faţă de aproapele, care este la necaz.
Fireste, nu toata LUMEA, este aşa, dar, cei care au frică de DUMNEZEU, şi sunt milostivi, din păcate, sunt foarte puţini, extrem de puţini, şi din aceştia...mai sunt care, încă se mai îndoiesc, dacă e bine sa facă fapte bune şi să stăruiasca ,în CREDINŢĂ.
Fraţilor ! Haideţi ,să ne schimbam, dar....în bine ! Sa încercăm să fim mai buni, mai înţelegători, unii faţă de alţii, şi gata să, ne dăm şi viaţa, pentzru a salva, la nevoie, pe APROAPELE nostru.
                                Cu dragoste,
                                                     Maria                                                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu