sâmbătă, 1 iunie 2013

RĂUL ,N - A VENIT ÎNCĂ ! DAR , NE VA AJUNGE , DIN URMĂ ! UN CUTREMUR , MAI MARE..,VA URMA..,SA AIBA LOC , UNDEVA.,..IN LUMEA ASTA MARE !

                                             28  IUNIE  2013 , ora 7,20 dimineata !
                                                   HRISTIS  A  INVIAT , dragii mei !

Astazi dimineata, fiind sambata, am mai lenevit putin in pat, si stateam cu ochii inchisi, treaza fiind. Cerul s-a deschis, si in CER, in atmosfera, vedeam asa, multe obiecte luminoase, de toate formele, si in culori diferite si f stralucitoare, chipuri luminoase de SFINTI, cu aureole ca de soare, deasupra capului, precum si, UN alt SOARE, care apărea in noapte, in toata splendoarea si stralucirea lui; aparea si disparea, in aceeasi clipa, desi ,CERUL, era de noapte, SOARELE, stralucea si incalzea f tare, cu razele sale, atunci cand, il priveam, pentru cateva clipe. Si astfel, aud ,brusc, UN GLAS, care spune asa:

                     "RĂUL , N- A VENIT , ÎNCĂ !  DAR, NE VA AJUNGE, DIN URMĂ "!

Clipa in care, vad o incapere, ca aceea, in care se gasesc, tot felul de aparate, care masoara, intensitatea CUTREMURELOR. Cu acele suluri de hartie, pe care se inregistreaza cutremurul.
Aceasta incapere, cu tot ce era in ea, se scutura indelung si foarte tare.Creadeam ca, o sa se intoarca, camera, cu susul in jos si invers, atat de tare era CUTREMURUL si indelung, ca si perioada de timp, a manifestarii lui.
Dragii mei, nu stiu, unde este, unde va fi acest CUTREMUR, dar ceea ce stiu, este ca, va avea loc, UN CUTREMUR mare, undeva,in toata lumea asta.,si asta va fi foarte curand. .Vom trai, si vom vedea !
Dar , sa nu ne temem, caci, DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, ne va ocroti, pe cei ce avem CREDINTA, dar si pe cei ,cu mai putina CREDINTA, daca ei, se intorc, la CREDINTA si DRAGOSTEA ,in HRISTOS, DOMNUL SI MANTUITORUL ,nostru.
                                                      Cu dragoste,
                                                                          Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu