vineri, 28 iunie 2013

PENTRU ATEI , ŞI CREDINCIOŞI ! LUAŢI AMINTE !!!

                                                     Dragii mei,

Am auzit în după amiaza aceasta, O PILDA, la Postul de RADIO, România Actualităţi, .Pilda, ce este plină de ÎNŢELEPCIUNE :
                       "UN PREOT, merge la O FABRICA, de săpunuri, si aici, se întâlneşte cu Directorul fabricii, care il saluta cuviincios, şi din vorbă în vorbă, Directorul Fabricii, îi spune :
PARINTE, CREŞTINISMUL, NU MAI ESTE, CE A FOST ODATA ! Acum, oamenii, nu mai au credinţă, şi nu mai dau dovada de buni creştini.
Parintele, se gândeşte puţin şi -i spune:
"CU MULŢI ANI ÎN URMĂ, CÂND VENEAM AICI, VEDEAM RAFTURILE GOALE, DE SĂPUNURI, ACUM ÎNSĂ, VĂD CĂ ,SĂPUNUL ZACE PE RAFTURI, SI NU-L MAI CUMPĂRĂ, APROAPE NIMENI.
La care, Directorul Fabricii zice :
                 HE, Heiiii, pe atunci, pe acele vremuri, oamenii foloseau foarte mult săpunul, astăzi însă, din păcate , oamenilor,le place să umble mai puţin curaţi, şi nu mai folosesc, atât de des, săpunul.şi din acest motiv, avem rafturile pline de săpun.
Părintele spune şi el :
        VEZI, aşa este si cu , CREŞTINISMUL !
Dacă nu stăruieşti în Rugăciune şi Post, în fapte bune, şi milostenie, nu te poţi numi CREŞTIN, ci mai degrabă, ATEU.
Pentru că, ATEII, nu iubesc pe DUMNEZEU, nici pe MAICA SFANTA,nu au milă de cel necăjit. ATEUL, este egoist, nu crede decat in el, insusi, si nu cunoaste cuvintele MANTUITORULUI, care spune :
                 "MILĂ  VOIESC , ŞI NU JERTFĂ !
Dragii mei, dăruiţi dragoste sufletească, milă, îmbărbătaţi, pe cei la necaz şi durere, şi MILĂ şi PACE, veţi gasi, atat pe Pamant, cat si in Cer.
                                                      Cu dragoste,
                                                                        Maria

Un comentariu:

  1. Ateii sunt cei care ajute pe cineva neconditionat. Nu cu speranta ca ajung in rai sa cante la harpa pentru totdeauna, ceea ce suna .. plictisitor

    RăspundețiȘtergere