marți, 4 iunie 2013

IISUS HRISTOS, SI BINELE IUBIRII !!!

                                              HRISTOS  A  INVIAT, dragii mei !
                                                7 sept.2003 !

Dupa amiaza de 7 septembrie, 2003, ora 16,05, cand, stateam putin intinsa ,in pat, si cu ochii inchisi.
Brusc, aud, UN GLAS, bland si bun, si plin de dragoste dumnezeiasca, GLAS, care spune asa :

               " PÂN " LA  MINE ,  REFLECTAM,  LA BINELE  IUBIRII "!

Clipa in care, vad cu ochii inchisi, UN CER, bleu stralucitor, spre apus, si ca pe UN TRON, inalt, asa cum sta IMPARATUL, ÎL vad, stand, pe INSUSI ,MNATUITORUL nostru, IISUS HRISTOS,imbracat in vesminte rosii - grena, cu MÂINILE SALE, asezate pe genunchi, cu CHIPUL viu ,si stralucitor de lumina, IISUS, era inconjurat de CERUL SFANT, si privind spre Pamant, spune :

                "PÂN " LA MINE, REFLECTAM, LA BINELE IUBIRII "!

Dragii mei, ,daca dorim sa fim  ,PRITENII lui IISUS, daca dorim sa ca, IISUS, DOMNUL SI MANTUITORUL nostru, sa ne auda RUGACIUNEA noastra, si sa ne-o implineasca, trebuie, sa stim sa daruim ,IUBIRE !  IUBIRE ,sufleteasca, pentru semenii nostri, pentru cei aflati in necaz si in durere!
Sa daruim, IUBIRE, celor sarmani, celor inchisi, celor bolnavi, vaduvelor, copiilor parasiti, luîndu-i la noi acasa; infiind chiar, un copil sau doi.
DARUIND IUBIRE, inseamna ca, deja, noi suntem mai buni, mai milostivi, si gata oricand, sa sărim ,in ajutorul semenilor nostri, care sunt la necaz.
STERGETI O LACRIMA, DARUIND O SPERANTA ! ALINATI DUREREA UNUI SUFLET, CU UN CUVANT BUN, UN CUVANT DE SUFLET ! ALUNGATI TRISTETEA, DE PE CHIPUL CELOR, NECAJITI, ZABOVIND O CLIPA, SI ASCULTAND NECAZUL FIECARUIA, SI AJUTANDU-L DUPA CUM VA LASA INIMA.
                                                       Cu dragoste,
                                                                          Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu