joi, 6 iunie 2013

GAZELE DE ŞIST ??? CHIAR , NE SĂPĂM , SINGURI GROAPA ??? CELE AUZITE ŞI VĂZUTE DE MINE , ÎN 2003 , SE ÎMPLINESC, ÎN ZILELE NOASTRE !!!

                                                 HRISTOS  A  INVIAT, dragii mei !

Se vorbeste, zi si noapte, prin tot ce inseamna MASS - MEDIA, despre GAZELE de ŞIST !
Iata.,ce am descoperit eu, intr-unul din sutele de caiete, pe care am scris, ani de zile, acesta fiind din anul 2003.
                                                 21  SEPTEMBRIE  2003, ora 1,50 noaptea !

Dormeam, la aceasta ora, si brusc, ma trezesc, ca si cum as fi fost electrocutata, si tresar de pe pat,.si astfel, vad, UN ZIAR, ingalbenit de trecerea anilor, pe a cărui prima pagina, scria cu litere, de-o palma, aşa :

                           "DE  ŞIST , ÎN  ŞEIST "!

 (apoi, UN GLAS, ca pentru a-mi confirma, cele ce citisem pe ziar, spune ):

                             "DE  ŞIST , ÎN  ŞEIST "!

Iar in clipa urmatoare, totul a disparut, ca un fum.
Dragii mei, nu stiu eu ce inseamna, mai exact, acest lucru. Dar, cu siguranta, nu va fi un lucru bun, pentru ŢARA noastra, si nu numai . Deoarece, forarea, pentru a scoate acest gaz, va face ,mari galerii, pe sub Pamant, ceea  ce va duce la CUTREMURE foarte puternice, si de aici, tot feul de necazuri, TSUNAMI SI INUNDATII, VIJELII SI FURTUNI.
Dupa cum vedeti, oamenii, si-o fac cu mana lor!  Nu , DUMNEZEU !  DUMNEZEU, ne-a daruit un pamant curat si frumos;,iar oamenii il distrug, din dorinta de inbogatire.
Deja, cunoastem semnele ,inca de pe acum. Vedem, inundatii, cutremure, tsunami, razboaie si nemultumiri ale oamenilo, crime si violuri...etc.
Am scris ,intr-u articol recent, cum ca, LUI DUMNEZEU, nu-i mai place ,acest Pamant, si ne spune ca, avem..O CETATE MANTUITOARE !
Sa cautam, dragii mei, frati si surori ,INTRU DOMNUL, sa cautam ,CREDINTA, DRAGOSTEA SI NADEJDEA IN BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI !
Sa cautam, sa ne mantuim sufletul, prin SFANTA SPOVEDANIE,la care sa nu ascundem absolut nimic, de frica rusinii, ci sa ne fie frica, de DREAPTA SI INFRICOSATOAREA JUDECATA, A LUI DUMNEZEU , nu de cele ale lumii.
Nu stim niciodata, cand ne vine sfarsitul. Asa cum avem grija ,ce sa mancam si cu ce sa ne imbracam, si cum ne facem patul, ca sa dormim, tot asa,  mai puternic, se cuvine, sa avem grija de sufletul nostru, care ne spune, incontinuu :
                           INTOARCE-TE LA DUMNEZEU ! FII BUN SI MILOSTIV ! MERGI LA SFANTA BISERICA, CĂCI, ACOLO, ESTE MANTUIREA !

Dar noi, de grija,pentru inavuţire, de grija hranirii pantecelui, uitam,sau nu vrem, ca sa ne hranim si SUFLETUL, care sufera, si este ingropat in intunericul iadului, in trupul nostru.
Sa facem un pic de ordine, in viata noastra, si sa spunem:
              GATA, DE AZI INAINTE, O SA AM MAI MULTA GRIJA, DE SUFLET,  DECAT DE TRUP!

Si incepem ,prin a deveni, mai credinciosi, mai buni si cu grija ,fata de cel necajit si suferind.
Am scris, recent, intr-un articol, ca ..RĂUL, N-A VENIT ÎNCĂ  DAR, NE VA AJUNGE, DIN URMĂ !
Dragii mei, ascultatati-ma ! Necazurile si suferintele noastre, de-acum incep ! Chiar daca, momentan, suntem cei mai fericiti si bogati material! Totul se va spulbera, intr-o clipa, si vom ramane cu ce am adunat in SUFLET.  Si daca SUFELTUL, este gol, si in intuneric, diavolul, va fi cel care, il va castiga, iar noi, vom arde, in focul gheenei.
Sa avem grija dar, de suflet, ca si cum ,am muri maine, si sa muncim, ca si cum, n-am muri, niciodata !
                                    Cu dragoste si cu prietenie
                                                                            Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu