marți, 11 iunie 2013

EU SUNT , ROMÂNCĂ ! EU SUNT , ROMÂNCĂ ! A FI ROMÂN , NU ESTE, O RUSINE !

                                                  HRISTOS  A  INVIAT, fratilor !
                                                   15 NOIEMBRIE 2003 !

Este ora 22, si eu la aceasta ora, imi fac SFANTA RUGACIUNE, pana mai tarziu in noapte, si astfel, cu sufletul, nu mai sunt pe PAMANT, ci SUS, in CER, la BUNUL DUMNEZEU, si aud ,GLAS, care striga, cu dragoste si bucurie mare :

                  "EU  SUNT  ROMÂNCĂ  !  EU SUNT , ROMÂNCĂ  !"

Clipa in care, vad o incapere, in semiintuneric, in care se afla, o măsuţă, şi pe măsuţă ,vad un braţ de flori, de crizanteme albe, dar care, erau tare ofilite, nu mai erau de pus in vaza.
Mai vad, langă măsuţă, o silueta de femeie, care curăţa la florile de crizanteme ofilite, si o vad ca, ia in mâna ei, o floare ofilită, ca pentru ,a o curaţa. Brusc, O MINUNE, se intampla :
                   Firul de CRIZANTEMA, se transforma, intr-o clipita, intr-un fir de trandafir roşu, catifelat, fir căruia, îi apare, in mod minunat si tainic,  în stânga , UN BOBOCEL, tot roşu, BOBOCEL, ce creste si se desface intr-o secunda dumnezeiasca.
Acum, femeia, ţinea în mâna sa, in locul firului de crizantema ofilita, ţinea ,un fir de trandafir roşu cu un booocel desfacut usor. Femeia, incremenise cu el in mână, si striga ,cat o tineau puterile :

           "EU SUNT ,ROMÂNCĂ ! EU SUNT, ROMÂNCĂ !

Dragii mei, sa strigam si noi cu toţii, si sa audă lumea intreagă, ca suntem ROMÂNI, si ca nu ne rusinam, de acest lucru. SUNTEM ROMÂNI, SI SUNTEM MÂNDRI, CĂ SUNTEM ROMÂNI,
DUMNEZEU, ne-a promis, (am scris despre acest lucru minunat), ca MANTUITORUL, FIUL SĂAU MULT PREA IUBIT, VA VENI, A DOUA OARA, LA NOI ,IN ROMÂNIA !
Faptul ca eu scriu, despre CUVANTUL LUI DUMNEZEU, este UN SEMN că, acest timp, de VENIRE A LUI IISUS, se apropie, si se adevereste, intocmai.
               FRATILOR ! ROMÂNIA, VA FI ,AL DOILEA IERUSALIM ! Inceputul, este chiar acesta, prin dovada vie, ca eu scriu, despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, scriu, CUVANT din  al SĂU CUVANT ! CREDETI FRATILOR, rugati-va curat, intoarceti si pe altii la CREDINTA, căci, ÎMPARAŢIA CERURILOR , SE APROPIE !
           ROMÂNIA , NU ESTE ,ŢARA RUŞINII !!! ROMÂNIA, ESTE ŢARA, CREDINŢEI ADEVARATE ! ROMÂNIA, ESTE DEJA, GRADINA MAICII DOMNULUI, SI VIITORUL ,NOU IERUSALIM! Adica, PAMANTUL SFANT, unde MANTUITORUL, va veni, pe NORI de LUMINA, inconjurat de SFINTII SĂI.
                                            Cu preţuire si cu dragoste,
                                                                                    Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu