marți, 25 iunie 2013

CUVÂNTUL DE ÎNVĂŢĂTURI ! CARTEA SFÂNTĂ, CARE CUPRINDE , CUVÂNTUL DE ÎNVĂŢĂTURI !

                                                  26 noiembrie 2005, ora 5,20 !

Dormeam, la aceasta ora, cand brusc, O LUMINĂ , puternica, a apărut in faţa ochilor închişi, si astfel,  aud UN GLAS, puternic, care spune aşa :

                                "CUVÂNTUL  DE  ÎNVĂŢĂTURI  "!
                                  CUVÂNTUL  DE  ÎNVĂŢĂTURI  "!

Clipă în care, un alt GLAS, spune cu dezamăgire:

                                "NU - L  PREA  ŢIN , PĂRINŢII  "!

Si in acest moment, vad cu ochii inchisi,  ca şi în aer, în noapte, văd  O CARTE  IMENSA, mare si voluminoasa.care este deschisa, si din întuneric, de nicăieri, apare O LUMINĂ , alb - galbena, foarte stralucitoare, ce coboara, precum un fulger, si care LUMINĂ,.luminează de 3 ori la rând, CARTEA SFÂNTA, ce statea in aer, in noapte, ca la un blitz, este luminată CARTEA CEA MARE, atat la propriu, cât şi la figurat.
Pe partea dreapta, a CĂRŢII, cum era deschisă, scria cu litere ca si scrise de mâna, doar două cuvinte, ce erau scrise cu negru, citez :

                                     "CE  ATRAGE  "!

Dragii mei, cu adevarat, CUVANTUL din CARTEA de ÎNVĂŢĂTURĂ, atrage foarte mult, atunci cand, acest CUVÂNT, este făcut cunoscut, de către Preot, la fiecare final de SLUJBĂ.
Avem , numai de învăţat, din CARTEA CU ÎNVĂŢĂTURI, unde sunt descrise cu dragoste si căldură sufletească.,multe PILDE, multe fapte, traite de SFINŢI si de oameni obişnuiţi.
Din păcate, cu durere în suflet, o spun, sunt mulţi PREOŢI, care nu fac, cunoscut CUVÂNTUL din CARTEA de ÎNVĂŢĂTURI, motivând, cel mai adesea, lipsa de timp.
Păcat ! Credincioşii, pleacă acasa, la sfarşitul savârşirii, SFINTEI si DUMNEZEIESTII LITURGHII, fara sa se îndulcească, din CUVÂNTUL de ÎNVĂŢĂTURĂ .
Sa nadajduim că, DUMNEZEU va lumina pe slujitorii SĂI, şi măcar, de-acum încolo, în SFINTELE BISERICI, să se citească, şi CUVÂNTUL DE ÎNVĂŢATURI !

                            Ca intotdeauna, cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu