joi, 13 iunie 2013

CUM S - A ÎNALŢAT , DOMNUL IISUS HRISTOS , LA CER !

                                                  13  Iunie 2013 !
                     
                                    HRISTOS  S - A  INĂLŢAT ,dragii mei !

Dupa ce, MANTUITORUL , a INVIAT, a petrecut 40 de zile ,pe Pamant, printre ucenicii SĂI, si printre oameni, povestindu-le despre ÎMPARATIA LUI DUMNEZEU , si ca trebuie, ca sa SE ÎNALŢE.,la CER, la DUMNEZEU TATĂL, dar ca, ne va trimite ,pe MANGÂIETORUL, adică, pe DUHUL SFÂNT !
Iar noi, crestin ortodocsii, sarbatorim, POGORÂREA SFANTULUI DUH, la 23 Iunie.
Deci, a scos IISUS, pe ucenicii SĂI, din IERUSALIM, si i-a dus in BETANIA, pe MUNTELE MASLINILOR, ( aici ,erau multi maslini, pe acest munte, de aceea se numea asa).
Ajungand aici, IISUS, ISI RIDICA, MAINILE SALE, sub privirile ucenicilor, si a început a SE ÎNĂLŢA, aşa cu TRUP, si cu MAINILE RIDICATE, binecuvântând, pe oamenii, care - L ,priveau ,pe ucenicii SĂI.
UN NOR, ALB, STRALUCITOR, ÎL ÎNVĂLUIE, PE IISUS., ŞI SE ÎNALŢĂ, tot mai mult, tot mai mult, pâna cand ,nu s-a mai vazut.
NORUL, alb stralucitor, aducea cu el, UN COR, dumnezeiesc, de ]NGERI, care-I , cantau LUI IISUS, CANTECE de SLAVA, CÂNTECE DE IUBIRE, SI DE BUCURIE MARE, SI SFÂNTĂ!
În timp ce, IISUS SE INALTA, LA CER, printre oamenii ,care priveau, au aparut, doi barbati ,imbracati in alb, care au zis:
                            "BĂRBAŢI , GALILEIENI !  DE CE STAŢI, PRIVIND LA CER?
                             ACEST IISUS, CARE S - A INĂLŢAT, DE LA VOI, LA CER,  TOT ASTFEL, VA ŞI VENI, PRECUM  L-AŢI VĂZUT , MERGÂND LA CER!

Dupa ce , NORUL cu IISUS, a disparut in CERURI,  ucenicii LUI IISUS, s-au intors, in IERUSALIM.si au spus tuturor, toate cate vazusera, iar multi dintre oamenii necredinciosi, au crezut in EL, şi s-au închinat LUI, şi au propovăduit, SFANTA SA ,EVANGHELIE !
Dragii mei, CREDETI SI VOI, ÎN EL, DOMNUL ŞI MANTUITORUL nostru, care ,S-A NASCUT, A PATIMIT, A INVIAT SI S-A INALTAT LA CER, pentru ca noi sa credem, si sa ne mantuiasca sufletul.
                            Cu dragoste si pretuire,
                                                               Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu