duminică, 30 iunie 2013

ASTĂZI , MINUNEA , DUHULUI SFÂNT !!! VREŢI ÎNCĂ O DOVADĂ , DE EXISTENŢĂ A LUI DUMNEZEU ? CITIŢI , RÂNDURILE DE MAI JOS ! CITIŢI , ÎNCHINAŢI-VĂ ŞI , MINUNAŢI -VĂ !!!

                    xx                                            30  Iunie  2013 , ora 6,40 dimineaţa !

Dormeam, si ma trezesc. ca la un fulger, ce-mi lumineaza ,ochii inchisi , si astfel, vad cu ochii inchisi, O UMBRA, mare, ca si dincolo de plafonul camerei mele. Această UMBRĂ, avea culoare închisa, precum ciocolata. Vad cum pulseaza, ca si dincolo de plafonul camerei mele.
În clipa următoare, totul se schimbă. Vad CERUL de noapte, fară de stele, fară de LUNĂ, care se deschide, precum o draperie, şi în CERUL din CER, aproape de Pamânt, vad UN ALT CER, rotund , şi de culoarea indigoului, adică, albastru - violet, catifelat şi stralucitor.
Acest CER, dumnezeiesc , era incadrat, într-un  CERC de STELE , galbene , extrem de stralucitoare, altele, decât cele, pe care le vedem pe CERUL nostru. Mult mai mari, şi de un galben,spre portocaliu.
În mijlocul CERULUI dumnezeiesc , încadrat de STELE, stătea DUHUL CEL PREA SFÂNT.
Doua linii albe, strălucitoare, sub formă de CRUCE, desparţea în patru, CERUL albastru violet, din CERCUL de STELE.
La mijlocul, unde se uneau cele doua linii de LUMINĂ albă, acolo, unde se forma, SFANTA CRUCE, de-a stânga şi de-a dreapta, erau DOUĂ ARIPI MARI, ca de fluture, de culoarea mierii de albine, mai închise.
În vârf, deasupra ARIPILOR, ca de fluture, stralucea în mod, orbitor, UN PORUMBEL ALB, lucios ca de oglindă, un alb, inexplicabil în cuvinte. La SOARE, te puteai uita, dar la PREA SFÂNTUL DUH....BA !
În final, vedeam UN ÎNTREG, format dintr-un CERC de STELE aurii, extrem de strălucitoare, care încercuiau, UN CER ALBASTRU VIOLET, CATIFELAT, stralucitor, care era ÎMPĂRŢIT ÎN PATRU, printr-O CRUCE , de LUMINĂ alba, la axul careia, erau cele DOUĂ ARIPI, ca de fluture, de-a stanga şi de-a dreapta, iar deasupra ARIPILOR ca de fluture, stralucea, sub forma de PORUMBEL, DUHUL SFÂNT, de un alb lucios, ca de oglindă, orbitor de strălucitor.
ARIPILE,DUHULUI SFÂNT, completa, celelalte doua părţi, unde se aflau, aripile fluturelui.
Daca ARIPILE, ca de fluture, erau întinse, una la nord, şi cealaltă spre sud, ARIPILE PORUMBELULUI, ale DUHULUI SFÂNT, erau întinse, UNA spre EST, cealaltă spre VEST, astfel încât, împreună, formau UN PĂTRAT .
M-am bucurat, preţ de câteva secunde, de această MARE MINUNE, am mulţumit LUI DUMNEZEU şi MAICII DOMNULUI, şi am zis, cu glas, tare:
DOAMNE ! ÎŢI MULŢUMESC, DIN SUFLET, PENTRU ACEASTĂ MINUNE, DAR ŞTIU CĂ, NU MERIT, EU PĂCĂTOASA, SĂ-MI ARĂŢI ASA MINUNI. MARE , ŞI MINUNATĂ , ESTE PUTEREA TA , DOAMNE !
Apoi, cu lacrimi în ochi, fraţilor, am deschis ochii, şi am notat ceea ce tocmai, v-am povestit.
Credeţi-mă că, şi acum, mai am emoţii, şi mă înfior,  gândindu-mă, la ceea ce am trăit azi dimineaţă.
Încercaţi să trăiţi şi voi, ceea ce tocmai v-am spus, şi veţi simţi cum va înfricoşaţi.
Simţeam şi bucurie, dar cel mai mult, m-am înfricoşat, cu gândul că , nu merit eu, atâta MILOSTIVIRE si ATÂTEA DARURI, SFINTE, de la DUMNEZEU.
SĂ  NU VĂ ÎNDOIŢI , NICIODATĂ , DRAGII MEI !  DUMNEZEU  EXISTĂ  CU ADEVĂRAT, ŞI NE AŞTEAPTĂ, SA NE ÎNTOARCEM, LA EL, CA SĂ NE ÎNDREPTE, PE CALEA CEA BUNA.

                                      Cu preţuire şi dragoste
                                                                          Maria.                                                                           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu