vineri, 24 mai 2013

VĂ VORBEŞTE , IISUS HRISTOS !!!

            X                                     29 DECEMBRIE 2005, ora 6,25 dimineata !

Ce CUVINTE, dumnezeiesti , nu-i asa? Chiar ca, ni se face, piele de gaina, si inima cat un purice.
Ne cutremuram, ne cuprinde frica, la auzul acestor CUVINTE, de LA CUVANTUL lui DUMNEZEU.
Dar, totodata, ne si bucuram! DUMNEZEU EXISTA, NE IUBESTE, SI VOIESTE, CA NOI ,SA NE INTOARCEM LA EL !
Dar, sa revin, la...titlul articolului.
Deci, dimineata fiind, de 29 dec, eram treaza, dar, mai stateam putin in pat, si brusc, aud GLAS, puternic, care rasuna si in CER si pe PAMANT, care striga , asa:

                     "VĂ  VORBESTE , IISUS  HRISTOS  !

Clipa in care, aud GLASUL, MANTUITORULUI, UN GLAS, dulce si bland, UN GLAS, cum numai AL LUI DUMNEZEU, poate fi, citez :

                    "PENTRU  CA , SĂ  TRĂIESC  MULT, ÎN  PRIETENIA  VOASTRĂ ..."!

Si IISUS, se opreste din vorbit, nu mai continua, dar, noi FRATILOR, putem continua, ceea ce a inceput MANTUIITORUL, si putem spune ca,daca ne dorim ,din toata inima, ca ,IISUS, sa traiasca mult, in prietenia noastra, trebuie, sa dam, dovada, de bunatate, CREDINTA, smerenie, mila si sa facem, multe fapte bune, pentru cei, necajiti si oropsiti.
Daca vom face asa, ÎL avem, ca PRIETEN si MANTUITOR, pe DOMNUL nostru, IISUS HRISTOS, care, ne va călăuzi, pe CALEA, bineplacuta, LUI, si ne va odihni pe noi, la momentul potrivit, in IMPARATIA SA, deoarece, facand numai lucruri bune, si avand CREDINTA tare, ne dobandim, mantuirea sufletului, noastru.
CHEMATI-L, FRATILOR, PE IISUS HRISTOS, in inima si sufletul vostru, pregatiti-I, loc curat, in camara sufletului, si astfel....IISUS HRISTOS, va dainui, si in viata aceasta si in cea vesnica, in sufletul si inima noastra! ESTE SI VA FI, PRIETENUL NOSTRU, DOMNUL SI MANTUITORUL NOSTRU ! De cine, ne vom teme???
                                    Cu dragoste si cu pretuire,
                                                                           Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu