sâmbătă, 25 mai 2013

MAICA DOMNULUI , MICILE ICONITE, SI IISUS HRISTOS !

                                                    HRISTOS  A  INVIAT , FRATILOR  !

                                                          23 DEC. 2005 , ora 6, 20 dim !

Dormeam, si brusc, O LUMINA ,alba stralucitoare, imi patrunde prin crestet, pana in varful picioarelor si ma face sa tresalt, de pe pat. Nu deschid ochii, si astfel , vad, DOUA MÂINI, care tin un teanc de ICONITE, micute, si pe care, le numara, ca si cum ar numara, niste bani.
Si cum MÂNA, dadea ICONITA ,dupa ICONITA, vad cum, primele 3 ICONITE, infatisau pe MAICA DOMNULUI, cu vesmant albastru, inconjurata de multe stelute, galbene stralucitoare, pe un fond, albastru violet.  Maica Domnului, avea pe cap, O EŞARFA alba, ca de mătase, eşarfă  care, Îi acoperea si umerii.
 Dar MÂNA, continua, sa dea ICONIŢA, dupa ICONIŢĂ, si vad in continuare, ca toate acele ICONITE, din teanc, erau, numai cu MAICA DOMNULUI.
Dar, O MINUNE , se intampla. Mâna, incepe, sa reia de la inceput, numărarea  ICONITELOR, si acum vad, ca, dupa cele 3 ICONITE cu MAICA DOMULUI, toate celelalte, infaţişau acum, pe IISUS HRISTOS, ca si adult.
Vad ,O LUMINA ,alba stralucitoare, care a patruns, in  CHIPUL  MAICII  LUI  DUMNEZEU, din ICONIŢE , clipa in care, incepand cu a 4 a., ICONITA, toate, s-au preschimbat, in CHIPUL LUI IISUS HRISTOS, care tinea la pieptul SĂU, O CARTE MARE, ca din aur, deschisa ,exact, la mijlocul Ei.
Dragii mei, inchipuiti-va, ca tineti in mainile voastre, un teanc de mici iconite, din carton, lucioase, care sunt toate cu MAICA DOMNULUI, apoi, vedeti cum, O LUMINA alba stralucitaore, apare din senin, si patrunde in ICONITA ,de deasupra, in CHIPUL MAICII DOMNULUI, apoi, din curiozitate, luati din nou, ICONITA cu ICONITA, si vedeti ca, dupa primele 3, cu MAICA DOMNULUI, toate celelalte, au luat infatisarea, MANTUITORULUI, ce tine la PIEPTUL ,său, SFANTA EVANGHELIE, deschisa, exact la mijloc. Cum ati reactiona? Ce ati mai putea spune? Aceasta, s-a petrecut, sub privirile ochilor mei, care se inchid, fara de voia mea, si atunci, sunt in alte locuri si vad cele nevazute, si aud ,cele neauzite.
           Purtati cu voi, fratilor, in buzunarul vostru, in gentuta voastra, in inima si-n suflet, ICONIŢA cu MAICA DOMNULUI, ICONIŢA cu IISUS HRISTOS, sau cu , oricare SFANT, doriti voi, numai ,sa aveti mereu, UN ODOR SFANT, care sa va apere,de toate relele.
                                             Cu dragoste,
                                                                    Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu