sâmbătă, 25 mai 2013

LANŢUL DE STELE, RUPTE PARCĂ DIN SOARE , CARE , A APĂRUT DIN SENIN, SI A IMPODOBIT, SFÂNTA ICOANĂ , A MAICII LUI DUMNEZEU !

                                                  HRISTOS  A  INVIAT , fratilor !

                                                        26  dec. 2005, ora 5,48 dimineata.

Dragii mei, este a 3 a, zi de CRACIUN ! Si , mai zabovesc in pat, stand cu ochii inchisi, incercand chiar, ca sa mai adorm.
Brusc, vad un perete, galben, precum,lamaia coapta, si pe acest perete, vad O SFANTA ICOANA, in care era infatisata, MAICA DOMNULUI, cu PRUNCUL IISUS, pe bratul Ei, stang.
MAICA LUI DUMNEZEU, era imbracata, cu vesminte, roşii-grena, ca de catifea, si era, tare fericita, privind, la PREA SCUMP SI PREA SFANT, FIUL Ei, din bratele SALE.
O MINUNE, dumnezeiasca, se intampla, in clipa urmatoare. ca de sub SFANTA ICOANA, ca din perete, iese la suprafata, in aer, plutind, UN LANŢ,din  STELE GALBENE, stralucitaore foarte.  LANŢ care, se aseaza singur,la partea de jos, a SFINTEI  ICOANE, ca si cum, ar fi impodobit, atat ,pe MAICA LUI DUMNEZEU, cat si pe PRUNCUL IISUS.
Era daca vreti, ca si cum, ne-am pune ,noi, un lantisor , la gîtul nostru, asa ,statea, LANŢUL de STELE, la baza  SFINTEI  ICOANE,  cu MAICA DOMNULUI si PRUNCUL IISUS, in bratele SALE,.
Peretele galben, si SFANTA ICOANA, cu MAICA DOMNULUI si PRUNCUL, si LANŢUL de STELE, rupte,ca din Soare, straluceau, cât o suta , de SORI, pe CERUL nostru.
Dragii mei, asa sa dea, BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,.sa va straluceasca, sufletul si inima, de LUMINA INVIERII, lui HRISTOS, DOMNUL si DUMNEZEUL nostru.
                                                 Cu dragoste,
                                                                    Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu