sâmbătă, 13 aprilie 2013

MAICA DOMNULUI, S-A RIDICAT, CA DINTR-O CUPA, PRECUM POTIRUL ,CU PREA SFANT SI PREA SCUMP, TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI .!

                                                 17 MAI 2005, ora 23, 30 !

Eram singura, in camera mea, era tarziu, si ma rugam, stand in genuncchi, la SFANTA TREIME !
Si astfel, vad cum din SFANTA ICOANA, a PREA SFINTEI TREIMI, se desprinde, UN DREPTUNGHI AURIU, care coboara, lin, spre mine, spre locul, unde stateam in genunchi.
Cand a ajuns, in fata mea, inchid ochii, si MARE MINUNE !
DREPTUNGHIUL AURIU, vazut de mine cu ochii inchisi, se transforma, intr-O CUPA, cu totul de aur, precum, POTIRUL DUMNEZEIESC, din care, primim, SFANTA SI DUMNEZEIASCA IMPARTASANIE !
Clipa in care, vad deasupra mea, UN CER, ca un amurg, pe care CER, a aparut, UN ALT CER mai mic,  ,catifelat si stralucitor, un bleu,ca de oglinda, curat ca lacrima,si pe care ,stralucea, POTIRUL DUMNEZEIESC, ce a luat fiinta, din dreptunghiul auriu. Din POTIRUL SFANT, vad cu uimire, cum se ridica, putin cate putin , MAICA LUI DUMNEZEU,
MAICUTA DOMNULUI, in vesminte rosii catifelate, se ridica ,pana la mijloc, intinde MAINILE SALE lateral, si vad cum, in MAINILE MAICII DOMNULUI, stralucea O PANZA ALBA ,ca de lumina, care acoperea, tot CERUL din CER.
In clipa urmatoare, MAICUTA DOMNULUI, SE INALTA, DEASUPRA CUPEI, DUMNEZEIESTI, INTINDE din nou, MAINILE SALE, SFINTE, care cuprindeau, tot CERUL din CER, avand in MAINILE SALE, PANZA ALBA DE LUMINA,  si care PANZA, S-A TRANSFORMAT, IN ARIPI.
Da ! MAICA DOMNULUI, AVEA ACUM, ARIPI ,IMENSE, CE ACOPEREAU, TOT CERUL ,bleu, care a iesit din CERUL de noapte.
In final, vedeam, CERUL DUMNEZEIESC, POTIRUL SFANT CE STRALUCEA CA SOARELE, SI PE MAICA DOMNULUI, DEASUPRA POTIRULUI, CU ARIPI MARI, CE ACOPEREA, CERUL DUMNEZEIESC ! CERUL ca de oglinda, din CERUL ,de noapte.
ARIPILE MAICII DOMNULUI, aveau ,culoarea VESMINTELOR Ei, adica, rosii-grena, incununate, cu lumina alba si aurie, extrem de stralucitoare.,si pulsatorie.
Fratilor, exista si O SFANTA ICOANA, cu MAICA DOMNULUI cu PRUNCUL IISUS, in POTIRUL DUMNEZEIESC, aici, PRUNCUL, pare ca iese, din mijlocul pieptului MAICII SALE, care s-a deschis, anume, pentru EL. Cautati, SFANTA ICOANA, si O veti gasi!
         Sa credem, dragilor, in MINUNILE DUMNEZEIESTI, si sa ne inchinam, DOMNULUI SI MAICII DOMNULUI, cu dragoste, cu, CREDINTA tare, si cu multa smerenie.
                                       Cu dragoste,
                                                             Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu