duminică, 14 aprilie 2013

COREEA DE NORD, VA INCEPE RAZBOIUL ! ! APRINDE , LACRIMILE ACOLO ! SA AJUNGA, LACRIMILE NOASTRE.....

                                                         FRATILOR !

Am vrut sa adorm putin, dar cum am inchis ochii, vad cu ei, inchisi, O LUMANARE, mare aprinsa, langa mine, in dreapta mea, si de la aceasta LUMANARE, au inceput, a se aprinde, un buchet de lumanari ,mai mici, apoi, de la buchetul de lumanari, multe, foarte, multe lumanari, insirate, pe Pamant, spre apus, toate se aprindeau una de la alta.
Brusc, vad cu ochii inchisi, UN CER de noapte albastra, si din CER, cad spre si pe Pamant, RACHETE si BOMBE. Am vazut, cum O RACHETA mare, a cazut,langa o masina de militari,s-a rostogolit, sub masina, care statea pe loc, in camp, si a luat foc, a explodat , masina. De aici, focul, s-a extins, precum ,apa, in timpul inundatiilor.
Spre Apus, PAMANTUL, ardea la propriu ! Ardea, precum ard, padurile ,pe timp de, canicula.
 Aud, GLASURI, multe, care plang, si spun cu durere asa:

                            "APRINDE , LACRIMILE ACOLO !" (si glasuri multe, canta cu jale mare ,citez):
                            "SI AJUNGA, LACRIMILE  NOASTRE.... "!
 (si glasurile tac) si vad, cum, multime de oameni, ingenuncheaza ,toti odata,  cu fata spre Apus, si inca, mai aud, glasurile, care spun cu durere mare...
                            SI AJUNGA , LACRIMILE NOASTRE...(si vad , PAMANTUL, spre Apus, cum se aprinde, bucata cu bucata, ca o torta).
Flacarile, erau foarte inalte, ca la un vulcan, se ridicau, spre Cer, nu peste tot ,erau inalte, dar acolo, unde erau, focul, parea ca iese din Pamant, si ridica, flacarile, pana la CER.
Dragii mei, nu vreau sa va sperii, dar acest RAZBOI, inevitabil, va curma ,multe vieti, de toate varstele, va aduce , multa suferinta si durere, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, datorita, armamentului nuclear, de care ,dispune, COREEA de nord, si nu numai.
Sa ne rugam, la BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, ca sa aduca, pace si liniste ,intre popoare, dragoste si iubire de semeni.
                                  Cu dragoste si pretuire,
                                                                     Maria.
                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu