marți, 23 aprilie 2013

CIFRA 7 , PE CERUL DE NOAPTE ! MAI AVEM NEVOIE , DE DOVEZI ??? SAPTE, O TAINA DUMNEZEIASCA, CE URMEAZA ,A SE IMPLINI .!

                                                 17 FEBRUARIE 2009, ora 23,44 !

Ma rugam, si brusc, aveam in fata ochilor, UN CER de noapte , si pe acest CER, se apropie de mine, UN NOR, oval, albastru violet, catifelat si stralucitor.
In mijlocul acestui NOR, oval, de pe CERUL de noapte, a aparut, UN PATRAT, auriu, mai stralucitor decat SOARELE si LUNA la un loc.
Cand acest PATRAT auriu, mi-a fost adus in fata ochilor mei, vad ca, de fapt, PATRATUL, este umplut cu PAIE, ; da, PAIE, dar, nu ca toate paiele, ci, paie luminoase, orbitor, de luminoase, aurii.
In mijlocul PAIELOR, pe PAIE, sta culcata, O CIFRA ! Aceasta CIFRA, era ,SAPTE  ! Un  7  ,albastru -violet stralucitor, pe, PAIELE ,ca din aur;,in rest, CERUL, era obisnuit, de noapte.Doar ,NORUL, cu patratul ,umplut cu PAIE ,de aur, te orbea cu stralucirea lui, precum si cifra  7  , de pe  PAIELE de aur.
Dragii mei, frati si surori, intru DOMNUL, in ceea ce priveste, cifra  7  , de fapt, nu este si nu va fi doar  O CIFRA, ci va fi...O MARE TAINA, mai presus, decat ...O CIFRA.
Va fi , O MINUNE DUMNEZEIASCA, despre care ,eu stiu, dar.....inca nu a sosit, momentul, dezvaluirii, TAINEI.....cu SAPTE....,MINUNEA DUMNEZEIASCA, care va sa vina, precum o sulita !
Cand, va sosi..CLIPA, in care voi avea voie, sa descopar tuturor, TAINA., DUMNEZEIASCA   ,CE VA SA VINA..., ADICA,,,SAPTE, o sa va spun, cu toata dragostea si cu toata fiinta mea.
Pana atunci,  SAPTE  , va ramane  O TAINA , dumnezeiasca ,dar care se va descoperi, atunci cand, DUMNEZEU, VA VOI, sa faca cunoscuta tuturor, aceasta MARE TAINA, SAPTE, care, "VA VENI , CA O SULITA ".  SAPTE , ESTE UN NUMAR SFANT,  DAR SAPTE, CARE VA VENI, CA O SULITA, VA FI ,O MINUNE DUMNEZEIASCA, CARE, VA ADUCE, MULTI OAMENI, LA HRISTOS, DUMNEZEUL NOSTRU !
                                  Cu dragoste,
                                                      Maria

Un comentariu:

  1. Cifra 7 este cifra schimbarii oamenilor in bine prin intoarcerea la credinta adevarata, dar aceasta schimbare nu v-a veni usor.

    RăspundețiȘtergere