joi, 11 aprilie 2013

ACOPERISUL DE FOC, DIN CERUL SFANT ! MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL IISUS, SI BUCHETUL DE FLORI .!

                                               Dimineata de 8 ianuarie, 2009 !

Inca nu ma trezisem, dar, m-a trezit UN GLAS,  care se ruga tare asa:

                       "DOAMNE,  INTUNERICA  NORII "!
Clipa in care,vad cu ochii inchisi, UN CER de noapte, si sub CER,deasupra Pamantului, la cativa metri, deasupra, plutea in aer, pe loc, O SFANTA ICOANA, A MAICII DOMNULUI, care tine ,pe bratul Ei stang, pe PRUNCUL IISUS.
Brusc, vad cum ,au aparut din senin, UN BUCHET DE FLORI ,albe, precum crizantemele,cele mai mici, care pe un singur fir, sunt multe flori, multe crengute cu flori.  In clipa, cand a aparut, buchetul de flori, pe bratul stang ,al MAICII DOMNULUI, se intampla, O MARE MINUNE.
PRUNCUL IISUS, este pur si simplu, absorbit  in buchetul de flori.
Intr-o clipa, MAICA DOMNULUI, nu mai avea pe bratul Ei, pe PRUNCUL IISUS, ci numai, buchetul de flori.  IISUS  PRUNCUL, S-A CONTOPIT, CU BUCHETUL DE FLORI ALBE.  A  fost, absorbit de flori, precum un burete , care ,absoarbe apa, intr-o clipita.
Peste doar, cateva  minute, vad  UN CER de ziua, bleu stralucitor, si pe CER, apare brusc, UN ACOPERIS, precum la SFINTELE BISERICI, ca  un  V  , intors cu deschizatura in jos. Numai ca, era mare, si lat, si de culoare rosie; un rosu, ca de foc.
Deci, in locul SOARELUI, pe CER, vedeam, ACOPERISUL DE FOC, care statea, pe UN NOR AURIU, stralucitor, si care, ACOPERIS de foc, era brodat pe margini, cu bleu, foarte stralucitor.
Deasupra, ACOPERISULUI de FOC, deasupra NORULUI AURIU, de jur imprejur, tot CERUL, era bleu senin.
Inchipuiti-va Fratilor, ca in locul Soarelui, vedem UN NOR AURIU, stralucitor si pe acest NOR, UN ACOPERIS (O CUPOLA ),DE FOC !Asa, arata CERUL, senin.
                                            Cu dragoste si cu pretuire,
                                                                                      Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu