sâmbătă, 27 aprilie 2013

ACOLO , ESTE SUFLETUL MORTILOR ! IISUS HRISTOS, ESTE SOARELE ADEVARAT ! ESTE SOARELE DREPTATII !

         B                                 

                                      25 OCTOMBRIE 2003, zori de zi !

Eram treaza, si mai stateam in pat , cu ochii inchisi, cand, brusc, aud GLAS PUTERNIC, care spune asa:

                               "ACOLO-I , SUFLETUL MORTILOR !
                                PENTRU ORGANISMELE, PENTRU ORGANE, CARE....."!( si glasul dispare)

In urmatoarea clipa, vad cu ochii inchisi, UN CER de noapte  ,luminos, transparent, si in mijlocul CERULUI de noapte, mai precis, pe BOLTA CEREASCA, sta UN SOARE, maro, precum ciocolata, UN SOARE ,mare, ce era cuprins, de UN CERC de LUMINA, alba -galbena, ce stralucea foarte, in jurul SOARELUI maro, ca de ciocolata.
Sub acest SOARE ,maro, ajungand cu capul la SOARELE maro, sta cu MAINILE-I intinse lateral, si cu VESMINTE ALBE de LUMINA, INSUSI , MANTUITORUL si DUMNEZEUL nostru, al tuturor!
In aceste momente, IISUS era SOARELE ,ce stralucea, iar SOARELE firesc, era maro la culoare, si GLASUL spune ca,in acel SOARE maro, prins intr-un cerc de LUMINA alb-galbuie, stralucitoare, acolo, erau sufletele celor plecati dintre noi !
Putin mai tarziu, aud din nou, UN ALT GLAS, care spune cu nostalgie, asa:

                               "MAI STII, VREMURILE ACELEA....."?

Clipa in care, am in fata ochilor mei inchisi, pe INSUSI ,MANTUITORUL IISUS HRISTOS, intr-un dreptunghi, la vertical, de LUMINA ALBA,si era imbracat cu VESMINTE ALBASTRE, iar peste VESMINTELE ALBASTRE violet, ca de catifea, avea O PELERINA rosie, ca de catifea.Parul LUI, era castaniu, lungut pana pe umeri, inelat, CHIPUL LUI, stralucea mai tare decat SOARELE, iar MAINILE SALE, le avea intinse, lateral, ca si cum, ar vrea ,sa ne cuprinda pe toti, la pieptul SAU !
Pe pieptul MANTUITORULUI, ca si cum ,ar fi iesit din TRUPUL  LUI, se afla, O CARTE mare, deschisa,
cu multe randuri scrise, pe care nu le puteam citi.
Dragii mei, cu totii jinduim dupa VREMURILE ,cand IISUS HRISTOS, era printre oameni, pe PAMANT, dar..peste doar cateva zile, IISUS, va fi din nou, iarasi si iarasi, batjocorit de oameni, si RASTIGNIT de oameni pe SFANTA CRUCE.
IISUS, este in fiecare clipa ,cu noi si in noi ! Sa ne rugam LUI si MAICII SALE, ca sa putem sa ne bucuram de SFANTA INVIEREA SA, peste exact 8 zile !
                                     Cu dragoste si cu pretuire,
                                                                              Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu