sâmbătă, 23 martie 2013

TRIUNGHIUL ALB ,ORBITOR, CU VARFUL IN JOS, PE CERUL NOPTII, LA RASARIT ! MAICA DOMNULUI, CLIPESTE CU ADEVARAT, IN SFANTA ICOANA !

Noapte de septembrie, cand in timp ce ma rugam,vad brusc, pe CERUL noptii, la Rasarit, precum rasare SOARELE ,dimineata, asa a rasarit, UN TRIUNGHI ,CU VARFUL IN JOS, ALB ORBITOR, inconjurat fiind, de O LUMINA, bleu ,stralucitoare, de jur imprejur. Astfel incat, vad CERUL de noapte, dar pe care CER, rasare,(apare) UN TRIUNGHI MARE, ALB ORBITOR, CU VARFUL IN JOS, intr-un NOR ,bleu foarte stralucitor.). Putin mai tarziu, UN FULGER, lumineaza o incapere, precum si tocul usii, acelei incaperi, si UN GLAS, spune:
                      "SI VA INCEPE...O ISTORIE..."! ROMANIA, VA FI PUSA ,LA TOT FELUL DE INCERCARI.., LA UN ASTFEL, DE CONCURS...."!(si glasul se pierde).
Noapte tarziu, dupa miezul noptii, cand ma trezeste, UN FULGER, luminos, si astfel, vad in SFANTA BISERICA, SFANTA ICOANA, A MAICII LUI DUMNEZEU, si ma rog la EA, clipa in care vad, cum MAICA DOMNULUI, inchide lent, pleoapa ochiului drept, o deschide iar, ca apoi, pentru ca eu ,sa nu ma indoiesc, de cele vazute, MAICA DOMNULUI, inchide iar OCHIUL DREPT, si-l deschide din nou.
Dragii mei, sa ne deschidem si noi, inima si sufletul, spre CREDINTA, BUNATATE SI IUBIRE FATA DE APROAPELE.
                               Cu dragoste,
                                                   Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu